9 Ocak 2013 Çarşamba

Kafa Dinlendiren ve Sakinleştiren Bir Oyuncak

el yapımı oyuncak

İşte baba oyuncağımız geldi. Ben buna bayılıyorum. Kafa dinlendiriyor ve sakinleştiriyor. Kafa dinlenme etkisi ebeveynler üzerinde gerçekleşirken sakinleşme etkisi yusuf üzerinde gerçekleşiyor. Yani anlayacağınız harika bir oyuncak. Bir pazar alışverişinde elbise tezgahlarının üzerinde gördüğü daha sonra "-anne bu benim olabiliymi" dediği bu oyuncak tezgahtarın "-olsun" demesiyle evimize girdi. Yusuf ile tanışmaları uzun zaman öncesine dayansa da elinden düşmeyen yegane oyuncakların başında gelir. Soluncan olarak adlandırılıyor kendileri. Yusuf bunun başına geçtiğinde saatler devirebilir kendi başına, harika bir icat.

yusufun oyuncakları, oyuncaklar

İlk eline aldığı gün merkezden dışarı dogru kıvrılacaktı. Lakin başaramadığı için hepimizi germişti. Hırs yapmış bunun neticesinde de "-yapamıyoyum" diye ağlamıştı. Zamanla alıştı. Başardığında "-yaptım" diye geldi. Ailecek bu duruma çok sevindik. Sevinme sebebimiz yapamayınca elinin ayağının titremesine kadar giden bir hırs ile ağlamasıydı. Tabii biz de haklı olarak çok sevindik. Neyse o günler geride kaldı. Artık Yusuf bu zincirle her istedğini yapıyor. O da mutlu oluyor bizde. Dedim ya harika bir icat bu :) Son olarak maalesef yakın bir zamanda bu güzelim zincirimiz bir kuvvet gösterisi sırasında ikiye ayrıldı.
ilginç oyuncaklar, komik oyuncaklar

oyuncak, oyun, oyuncak tasarımı

farklı oyuncaklar, zincir

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Hakkında

Ebu Yusuf
İstanbul, Türkiye
Yusuf 3,5 yaşında bir çocuk. Düz duvara tırmanan cinsten. Düşmeyi çok seviyor. O yüzden düşünce ağlamıyor sızlanmıyor. Kumral tenli, yakışıklı ve kirpikleri gökyüzüne değiyor. Sütü çok...DEVAMINI OKU
Profilimin tamamını görüntüle