20 Şubat 2013 Çarşamba

Sebze Diyarında İki Kuzen

Geçtiğimiz bir kaç hafta önce gittiğimiz bir çocuk oyunu.Oyunun adı Sebze Diyarı idi ve sebzelerin çocuklara ne kadar faydalı olduğunu anlatıyor. Abur Cubur yemekten uzak durmak gerektiğini söylüyordu. Yusuf ve Ecem beraber izlediler bu oyunu ve oldukça keyif aldılar. Yusuf ilk gittiğimizde bize epey çektirmişti ama bu sefer o korku yerini keyifli bir tiyatro izleme etkinliğine bıraktı.

"-Ecem bak korkulacak bişey yok. Ben daha önce korkmuştum. Ama şimdi korkmuyom. Çoook komik" gibi sözlerle Ecem' e korkmaması için telkinde bulundu. ve oldukça keyifle izledi. Bazen sahnedekilerin sorularına bağırarak cevap verdi bazen de kahkahalar atarak güldü.
Ecem' in ilk tiyatro deneyimi olan bu oyunda Ecem pek fazla memnun olmadı gibime geldi. Oldukça donuk izledi tiyatroyu. Belki uyku vakitlerinin gelmesinden dolayı olabilir diye düşünüyorum Ama sonuna kadar izlediler. Bakalım bir sonraki oyuna ne zaman gideceğiz. Tepkileri ne olacak. Bir ara bu ikiliyi sinemaya götürmeyi düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Hakkında

Ebu Yusuf
İstanbul, Türkiye
Yusuf 3,5 yaşında bir çocuk. Düz duvara tırmanan cinsten. Düşmeyi çok seviyor. O yüzden düşünce ağlamıyor sızlanmıyor. Kumral tenli, yakışıklı ve kirpikleri gökyüzüne değiyor. Sütü çok...DEVAMINI OKU
Profilimin tamamını görüntüle