16 Ocak 2013 Çarşamba

Boş Zamanlarda Fotograf Çekeriz

Yusuf' umuzun en çok zevk aldığı faaliyetlerden biri zaman buldukça fotograf çekmek. Genelde bunun için "-Baba fotopah çekebilimimm" şeklinde bir cümle ile yanıma gelir. Fotograf çekmek için cep telefonum kullanıyor. Etrafindaki kişileri, objeleri çekmekten büyük zevk alıyor.

Bu konuda her geçen gün kendini geliştiriyor. Çok fotograf çekiyor. Bunların içinden, gerçekten hoşuma gidenler çıkıyor. Helal olsun diyeceğim kareler yakalıyor. 3,5 yaşında bir çocuk için ne denli bir başarı bilmem ama bu konuda Yusuf' u başarılı buluyorum. Yakaladığı bazı kareleri sizlerle bundan sonra paylaşmaya çalışacağım. İlerde Yusuf' ada güzel bir anı olur kaanatindeyim.
Bu paylaştıklarım bir alışveriş magazasından.11.01.2013 tarihine ait bir kaç fotograf . Daha çok görüntü var. Telefonda handshake modu olmadığı için küçük eller fotograf çekerken titriyor ve fotograflar bulanık çıkıyor. Bu yüzden o fotografları paylaşmıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Hakkında

Ebu Yusuf
İstanbul, Türkiye
Yusuf 3,5 yaşında bir çocuk. Düz duvara tırmanan cinsten. Düşmeyi çok seviyor. O yüzden düşünce ağlamıyor sızlanmıyor. Kumral tenli, yakışıklı ve kirpikleri gökyüzüne değiyor. Sütü çok...DEVAMINI OKU
Profilimin tamamını görüntüle