14 Ocak 2013 Pazartesi

Pepee' nin Bisiklet Sevdası ve Yusuf' un Bisikleti

çocuk bisikleti, bisikletler
Bundan yaklaşık birbuçuk sene önceydi bu bisikleti aldığımızda. Pepee rüzgarı son sürat devam ediyordu. Pepee bisiklete binerde bizimkisi istemez mi. Haklı olarak istedi tabii. Bizde almak zorunda kaldık. Fatih Saraçhane' ye Haşim İşcan Geçidine gittim. Yaklaşık bir saatlik araştırmam neticesinde Pepee' nin bisikletine en çok benzeyen bu bisikleti aldım. Eve getirdiğimde acayip sevindirik olmuştu. O günden beri yaz aylarında dışarda kış aylarında evin içinde 7/24 hizmet sunar bu bisiklet. Ayaklarımız pedallara ulaşmadığı için bir müddet yerden kuvvet alarak kullanıldı. Şimdi ise köşeler 120 kmh/s ile dönülüyor.

Etiketlere, çıkarmalar karşı zafımız olduğu için bu bisiklette çıkartma çıkarma eylemlerinden nasibini aldı. Bisiklet üstünde ve etrafındaki çıkarmalar titizlikle yerlerinden çıkartıldı. Antik Yunan şehirleri gibi o çıkarmalardan kurtardıklarımızdan biri.
kırmızı bisiklet, mavi bisiklet
Ayrıca kızımız Ecem ile kavga sebeplerinden biri. "-Biraz ben bineyim" sözleri karşılığını bulmadığında Ecem' in gözyaşlarına dayanamayan Yusuf "-Al Ecem sen bin" ile bisiklet el değiştirir. Tabii bu her zaman böyle olmaz. Bazen iş inada biner ve bisikletin keyfi Ecem' in gözyaşlarına galip gelir. Bu gibi durumlarda üçüncü kişiler taradından duruma el konulur, bisiklet ayarı çekilir, taraflar sakinleştirilir. 
bisiklet modelleri

çocuk bisikletleri, bisiklet nerden alınır

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel bisiklet. Dayanıklı mı acaba ben de almayı düşünüyorum da.

Yorum Gönder

Blog Hakkında

Ebu Yusuf
İstanbul, Türkiye
Yusuf 3,5 yaşında bir çocuk. Düz duvara tırmanan cinsten. Düşmeyi çok seviyor. O yüzden düşünce ağlamıyor sızlanmıyor. Kumral tenli, yakışıklı ve kirpikleri gökyüzüne değiyor. Sütü çok...DEVAMINI OKU
Profilimin tamamını görüntüle