4 Şubat 2013 Pazartesi

Mini Tren Setinin Kayıp Parçaları

oyuncak tren seti
 Yusuf' un oyuncak serisinde mini tren seti. Bu set raylar hariç dört parçadan oluşuyordu. Lakin şu anda iki parça ile oynuyoruz. Diğer parçalar evin biryerlerinde bulunmayı bekliyor. En kısa zamanda tamamlarnız inşallah parçaları.


oyuncak trenler
 Pil ile çalışan bu trenin ilk parçası ne yazıkki bozundu. Babası tamir etmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Şu anda kayıp olan parça tekrar elime geçerse daha ciddi bir tamir operasyanu bekliyor. İkinci parça ise kısa zaman önce kayboldu. O da bulunacağı günü bekliyor.
pilli tren seti
 Bu lacivert lokomotifin üstünde bir beton mikseri vardı. Ama muhtemel bir çarpışmada yerinden çıktı. Ayrıca Bu setin raylarından şimdilik elimizde iki parça kaldı. Geri kalan dört parça muhtemelen ranzanın altında bakalım. Yusuf' un aklına gelir de "-Baba benim canım çok sıkıldı." deyip ranzanın başına geçtiği gün rayların diğer kısmınıda ortaya çıkarmış oluruz. Şimdilik ranzanın başına geçerek  uyuyan devi (Yusuf' u) uyandırmaya gerek yok.
mini tren seti
 Not: Ranzanın altı oyuncak dolu ne zaman Yusuf "-baba canım çok sıkılıyoo" deyip elimden tutsa ranzanın başına geçiyor oyuncaklarını almak için. Ranzanın başında beyfendi oyuncak beğenecek diye yarım saatimiz geçiyor. Bu aralar ranzayı unuttu. Bakalım ne zaman hatırlayacak.
oyuncax, oyuncak denizi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Hakkında

Ebu Yusuf
İstanbul, Türkiye
Yusuf 3,5 yaşında bir çocuk. Düz duvara tırmanan cinsten. Düşmeyi çok seviyor. O yüzden düşünce ağlamıyor sızlanmıyor. Kumral tenli, yakışıklı ve kirpikleri gökyüzüne değiyor. Sütü çok...DEVAMINI OKU
Profilimin tamamını görüntüle